dimecres, 28 de setembre del 2011

NO SABEN EL QUE ES FAN, O SI?

Com va dir el meu bon Crist fa 1981 anys 'perdoneo-los perquè no saben el que es fan.
Més d'un Crist hauria de tornar a venir per fer veure a aquest munt de "suposats", o no? poca-vergonyes,que son tots els que apareixen a l'imatge í molts d'altres. Si tots i cada un d'ells es reduïssin només un foradet dels seus respectius cinturons,els problemes -i als guns més- reessenyats en el següent article no serien tals.
Entitats socials denuncien que el Govern no els pagarà els serveis prestats de setembre i octubre.

La Taula del Tercer Sector, que representa més de 4.000 entitats socials, denuncia que la situació pot conduir a la fallida moltes associacións. També considera "impresentable" que la Generalitat els traslladi "els seus problemes de tresoreria".
Les entitats socials alerten que les retallades en politiques socials ofeguen el sector.La Taula d'Entitats ha denunciat aquest dimarts que el govern no farà efectius els pagaments de setembre i d'octubre a les associacions prestadores de Serveis Socials, ja sigui en el terreny de la discapacitat, les drogodependencies, la salut mental o l'atenció a la gent gran. Els geriatrics en resultaran damnificats.
El departament de Benestar Social i Familia, a través de l'ICASS, ho va comunicar dilluns a les entitats, sense precisar quan es podrien pagar els serveis d'aquests dos mesos. En un comunicat el Tercer Sector Social ha exposat que "troba impresentable que la Generalitat translladi els seus problemes de tresoreria a les entitas.

El sector adverteix del perill de fallida per a moltes associacions. La mesura afectarà, segons les entitats socials, tots els sectors i entitats proveïdores de l'ICASS que gestionen places concertades de residencies.
En el cas de les places col-laboradores, les entitats percebran el pagament del 65% cost dels serveis de setembre i octubre. La presidenta de la taula del Tercer Sector, Àngels Guiteres, ha demanat per carta al conseller de Benestar Social i Familia, Josep Lluís Claries, la creació urgent d'una taula de negociació per buscar una solució consensuada.

Diari ARA 28/9/2011

*Un foradet sr.Conseller, un foradet